Omschrijving

Renovatieobject! Ben je op zoek naar een object met mogelijkheden? Dan is deze vooroorlogse langgevelboerderij zeker een bezichtiging waard. Ideaal voor de kleine zelfstandige of iemand die op zoek is naar veel ruimte en de kans om een woning compleet naar eigen wens te renoveren.

Bezichtigingen uitsluitend tijdens de openhuizen op:
dinsdag 6 juli, donderdag 15 juli en dinsdag 20 juli van 16.00 tot 17.30 uur. Graag aanmelden via e-mail of telefonisch.
Daarna mag iedere belangstellende een bieding uitbrengen via de woningwebsite. Deze dient binnen te zijn vóór 16.00 op 22 juli 2021.

Indeling.
Begane grond: entree aan de achterzijde met toegang tot de bijkeuken, badkamer en keuken. De bijkeuken biedt tevens toegang tot de stallen . De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De woonkeuken is voorzien van een recht meubel en een groot raam. Via de keuken zijn de praktische kelder, de sfeervolle opkamer en de woonkamer bereikbaar. In de woonkamer is de voordeur gesitueerd.

Eerste verdieping: via de opkamer is de eerste verdieping bereikbaar. Hier zijn twee kamers gesitueerd. Boven het stalgedeelte is een grote hooizolder.

Buiten: de woning beschikt over diverse bijgebouwen, ook hier dient rekening gehouden te worden met renovatiewerkzaamheden. Daarnaast zijn er nog diverse gierkelders aanwezig (zuigleeg).

* “As is, where is” artikel wordt opgenomen in de koopovereenkomst.
Dit houdt het volgende in: het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande modeltekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

Het betreft een gedeeltelijk perceel van ca 3.000 m2 en dient nog kadastraal te worden ingemeten. Bij onder- of overmaat vindt er geen verrekening plaats.

De woning is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint-Michielsgestel’ en heeft de bestemming Wonen. Het volledige plan is te lezen op de website van Ruimtelijkeplannen. Het betreft het 2e actualisatieplan Buitengebied Sint-Michielsgestel van 14-6-2018.

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 595.000, KOSTEN_KOPER
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Soort woning
Woonboerderij
Type woning
Vrijstaande woning
Kwaliteit woning
Matig
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwperiode
Tot 1906
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Indeling
Woonoppervlakte
144 m2
Perceeloppervlakte
3.025 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
120 m2
Externe bergruimte
179 m2
Overige inpandige ruimte
181 m2
Inhoud
1.172 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Isolatie
Geen isolatie
Warmwater
CV ketel
Verwarming
CV ketel
C.V.-Ketel
, Gas,
Buitenruimte
Tuin
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin
(0.00 m bij 0.00 m)
Achterom
Ja
Kwaliteit tuin
Normaal
Bergruimte
Schuur / Berging
Vrijstaand steen
Dak
Soort dak
Zadeldak
Parkeergelegenheid
parkeerFaciliteiten
Op eigen terrein
Garage
Vrijstaand steen
Totaal aantal garages
2
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Matig
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel
Kadastrale gegevens
Gemeente
Gemonde
Sectie
O
Perceelnummer
899
Oppervlakte
3025 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Plattegrond

Deze woning kopen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het vinden van uw ideale woning.

Delen