fbpx

Omschrijving

Deze vrijstaande woonboerderij is gelegen op een perceel van circa 550 m2 en is een ideaal object om naar eigen wens in smaak te renoveren en in te richten. Het bouwjaar van deze karakteristieke woning is circa 1880 en de woning staat op de gemeentelijke monumentenlijst. De woning is gunstig gelegen op loopafstand van supermarkten, scholen en het centrum van Boxtel. Door het te realiseren nieuwbouwproject Jorishof zal de woning in de toekomst beschikken over twee inritten, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde.

Indeling.
Begane grond: entree/hal in het midden van de woning. Vanuit de hal toegang tot de kelder, de trap naar de eerste verdieping en de twee kamers aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning zijn nog twee kamers gesitueerd alsmede een bijkeuken en badkamer. De gehele begane grond is casco en moet geheel worden afgewerkt en ingericht.

Eerste verdieping: deze verdieping is op dit moment ingericht als woonruimte. Er zijn op deze verdieping twee slaapkamers, een woonkamer met keuken, een badkamer en een separate wasruimte.

Tweede verdieping: er is een bergzolder (via vlizotrap bereikbaar) over de gehele breedte van de woning.

Buiten: de woning is gelegen op een perceel van circa 550 m2 (zie kadastrale kaart). Er is een grote aangebouwde schuur aanwezig, verder dient de tuin nog te worden aangelegd. Via een aanbouw is de grote schuur achter de woning bereikbaar.

Algemeen: de daken zijn een paar jaar geleden gerenoveerd. De woning staat op de gemeentelijke monumentenlijst. Een koper dient rekening te houden met verbouwings- en moderniseringskosten.

*In de koopovereenkomst wordt de ‘as is, where is’ clausule opgenomen. Dit houdt het volgende in: het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden en dat verkoper de onroerende zaak nooit feitelijk heeft gebruikt. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 500.000, - kosten koper
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Soort woning
Woonboerderij
Type woning
Vrijstaande woning
Kwaliteit woning
Matig
Bouwjaar
1880
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan drukke weg
Indeling
Woonoppervlakte
221 m2
Perceeloppervlakte
550 m2
Externe bergruimte
0 m2
Overige inpandige ruimte
83 m2
Inhoud
1.247 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
G
Isolatie
Dakisolatie
Warmwater
CV ketel
Verwarming
CV ketel
C.V.-Ketel
, Gas, Eigendom
Buitenruimte
Tuin
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin
(0.00 m bij 0.00 m)
Achterom
Ja
Kwaliteit tuin
Aan te leggen
Bergruimte
Dak
Soort dak
Zadeldak
Parkeergelegenheid
parkeerFaciliteiten
Op eigen terrein
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig
Totaal aantal garages
2
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Matig
Bijzonderheden
Monumentaal pand, Kluswoning
Onderhoud buiten
Matig
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel
Kadastrale gegevens
Gemeente
Boxtel
Sectie
K
Perceelnummer
2771
Oppervlakte
550 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Deze woning kopen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het vinden van uw ideale woning.

Delen