Aankoopmakelaar

Een woning kopen
Bij een woning kopen is een professionele visie en begeleiding essentieel. Daarom is het raadzaam om een deskundige aankoopmakelaar in de hand te nemen bij dit proces. Tijn Maas Makelaardij is u hierbij graag van dienst.

Het aankoopproces
Een woning kopen begint bij de oriëntatie. Wat zijn uw wensen en behoeften met betrekking tot locatie, prijs en het soort huis? Dit gaan wij samen met u doornemen. De volgende stap bij een woning kopen is het bezichtigen van de potentiële woning. Tijn Maas Makelaardij is op de hoogte van alle aspecten die van belang zijn bij een woning kopen, van bouwkundige tot juridische aspecten. Daarnaast kennen wij de ontwikkelingen in de markt en zijn we al sinds 2001 werkzaam in de regio. Dit gebruiken wij ten behoeve van een gedegen en goed onderbouwde prijsonderhandeling over de te kopen woning.

Alle segmenten
Tijn Maas Makelaardij is thuis in alle segmenten en alle prijsklassen. De regio Boxtel en de Meierij heeft een prachtig aanbod voor iedereen die zich oriënteert op een nieuwe woning. Als u van plan bent een woning te kopen, neem dan zeker even een kijkje in ons aanbod of op www.funda.nl.

Deskundige partner
Zoals beschreven komt er bij een woning kopen veel kijken. Tijn Maas Makelaardij behartigt optimaal uw belangen, neemt u de onderhandelingen uit handen en is uw deskundige partner bij een verantwoorde aankoopbeslissing.